Werving en selectie van interim-managers en interim-specialisten

Bureau Luider werft en bemiddelt voor publiek-maatschappelijke organisaties interim-managers en interim-specialisten op het gebied van Informatiemanagement, Digitalisering, ICT en/of Communicatie.

Zoek je voor jouw organisatie voor deze vakgebieden een interim-manager of -specialist? Of ga je in deze rol graag tijdelijk aan de slag bij een publiek-maatschappelijke organisatie? Dan is Bureau Luider graag jouw partner van betekenis.

Snelle inzet van ervaren interim-professionals op hoog niveau

Met ons uitgebreide en brede netwerk aan ervaren interim-professionals op hoog niveau zijn we in staat jouw wervingsvraag snel en goed te beantwoorden. Voor vacatures die moeilijk vervuld kunnen worden, tot specifieke projecten en veranderopdrachten. Zo leveren we ervaren en deskundige interim-bestuurders, projectmanagers en kwartiermakers. En helpen we je ook graag aan ervaren interim-managers die een scan doen van de organisatie, een gedragen digitale strategie opleveren en/of een verandering in een organisatie en/of afdeling doorvoeren.

We hebben een uitgebreide database en een goed netwerk met ervaren interim-managers en -professionals met vakkennis. Daardoor zijn we snel in staat de juiste kandidaten met goede referenties bij je aan te leveren.

Heb je een acuut probleem? Is er bijvoorbeeld onverwacht uitval van een bestuurder, senior-professional, manager of blijkt de opvolging moeilijk van iemand die de organisatie verlaat? Dan schakelen we snel en leveren we je na een goede inventarisatie van de opdracht en setting, binnen 5 tot 7 werkdagen de juiste kandidaat. Soms kan dat nog sneller en lossen we je capaciteitsprobleem al binnen enkele dagen op!

 

Bureau Luider: voor interessante en uitdagende interim-opdrachten

Zoek je als ervaren interim-bestuurder, -manager of professional op het vakgebied van Informatiemanagement, Digitalisering, ICT of Communicatie een nieuwe en uitdagende interim-opdracht in de publiek-maatschappelijke sector? Dan helpt Bureau Luider jou graag verder.

We werken met vele interessante en aantrekkelijke organisaties, die we goed kennen. Daardoor weten we precies welke organisatie, opdracht of project bij jou en jouw wensen past. We gaan dan ook voor het maken van een tijdelijke duurzame match.

We bieden interim-opdrachten op strategisch en tactisch niveau. Soms voor de opvulling van een vacante en moeilijk te vervullen functie, soms door plotselinge uitval van een bestuurder, manager of senior-professional. Ook kan het gaan om specifieke projecten of opdrachten, waarbij je bijvoorbeeld een verandertraject in gang zet of een digitale strategie oplevert. Over het algemeen betreft het langdurige interim-opdrachten.

Ben je (dringend) op zoek naar een interim-specialist of -opdracht? Neem dan contact met ons op. Telefonisch, via e-mail of whatsapp; je hoort altijd snel van ons.

Contact

Databankweg 26, 3821 AL Amersfoort - Routebeschrijving

Neem contact op

Koningin Julianalaan 10, 2595 AA Den Haag
Grote Voort 293, 8041 BL Zwolle
Kennedyplein 200, 5611 ZT Eindhoven